Информация за доставка

ДОСТАВКА 

Доставката на продукти, заявени чрез интернет платформата www.viktoria.bg, се осъществява чрез куриерски фирмa “Еконт Експрес” ООД, както до адрес  на получателя, така и до избран от него офис. За продукти на стойност 90 и над 90 лв. доставката е безплатна. За продуките под тази сума доставката на пратките е в зависимост от тарифата на спедиторската фирма. Цената на услугата може да изчислите на следния линк: https://www.econt.com/services/shipment-price.

Ако искате да изберете услугата “Пощенска пратка” до конкретен офис, МОЛЯ отбележете името на офиса в полето “ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ АДРЕС” при регистрацията си. Ако не е посочен конкретен офис, а единствено адрес – счита се, че сте избрали услугата “Куриер на адрес”.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на стоките, поръчани чрез настоящата интернет платформа, се извършва единствено чрез услугата “пощенски паричен превод” по смисъла на параграф първи, т. 9 от Допълнителните разпоредби на Закона за пощенските услуги (ЗПУ), предоставяна от “Еконт Експрес” ООД, в качеството му на лицензиран пощенски оператор за извършване на услугите по чл. 39 от ЗПУ.

Държим да Ви уведомим, че съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, изискванията към софтуерите за управлението им и изисквания към лицата, които извършват продажби чрез електронни магазини (Наредба Н-18), издаването на фискална касова бележка от фискално устройство или касов бележка от интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност не е задължително за търговците, в случаите, в които плащането се извършва чрез пощенски паричен превод.